Полуниця, шпинат і волоський горіх - смакові поєднання в цьому рецепті не залишать вас байдужими.
Авокадо, в поєднанні з волоським горіхом, дозволить не тільки насолодитися стравою, а й насититися нею. Салатик хороший при подачі з куркою, лососем, різними сендвічами. Може бути гарніром і основною стравою.
Для приготування вам знадобляться:
- свіжий шпинат - 100 г;
- червона цибуля - 1 шт;
- полуниця - 200 г;
- яблучний оцет - 2 ст.л .;
- ¼ авокадо;
- волоський горіх (подрібнений) - 2 ст.л.
Приготування:
Полуницю наріжте слайсами, авокадо - скибочками, цибулю - півкільцями.
Змішайте всі інгредієнти, крім авокадо і горіхів, разом. Полийте їх соком лимона. Авокадо і горіхи додайте в останню чергу.
Смачного!