Зберегти кабачки до весни можна, але далеко не всі сорти підходять для цього. Потрібно брати плоди з твердою шкіркою. Вони не пошкоджуються при зборі, випаровують мало вологи і здатні протистояти бактеріям.
У холодильнику можна продовжити свіжість тільки молоденьким кабачкам з ніжною шкіркою. Пролежать вони трохи менше місяця, якщо їх упакувати в пакети з отворами. Більш стиглі плоди можна прибрати в льох або підвал, важливо, щоб температура в них не падала нижче +3 градусів. Провітрювання допоможе збільшити термін зберігання. У квартирі кабачки можна скласти в ящики в один шар і поставити їх далеко від радіаторів опалення. Хорошим місцем буде передпокій або утеплена лоджія. Підійде і комора, якщо в неї не підведено опалення.