Авокадо та волоський горіх дуже ситні, тому голодними ви точно не залишитеся. Салат чудово гармонує на
столі з
куркою, запеченим лососем, сендвічами. Його можна подавати і як гарнір, і як основну страву.
Необхідні інгредієнти:
- шпинат (свіжий) - 100 г;
- цибуля (червона) - 1 шт;
- полуниця - 200 г;
- яблучний оцет - 2 стіл. ложки;
- ¼ частина авокадо;
- подрібнений волоський горіх - 2 стол. ложки.
Як готувати:
Полуницю потрібно нарізати слайсами. Чверть авокадо поріжте на скибочки, а цибулю на півкільця.
Змішайте полуницю, шпинат, оцет у глибокій мисці. Полийте салат соком лимона. Викладіть зверху шматочки авокадо та горіхи.
Смачного!