Ідеальний обід для спекотного літнього дня!
Готувати цей суп можна і зі свіжого, і з замороженого горошку. Зі свіжого він буде, звичайно ж, набагато смачнішим і кориснішим. Подавати його можна і холодним, і гарячим.
Складові:
- зелений горошок - 6 скл .;
- свіжа петрушка - 1/2 пучка;
- свіжа м'ята - 1/2 пучка;
- ріпчаста цибуля - 1 шт .;
- бульйон - 4 скл .;
- вершкове масло - 3 ст.л .;
- сметана - 6 ст.л .;
- сіль;
- чорний мелений перець.
Як готувати:
- Смажимо порізану цибулю прямо в каструлі на вершковому маслі.
- Коли цибуля стає прозорою - додаємо 2 склянки бульйону і доводимо до кипіння. Бульйон можна замінити звичайною водою.
- У киплячий бульйон додаємо горох, варимо на маленькому вогні 5 хвилин і вимикаємо.
- Дрібно порізану петрушку і м'яту відправляємо в каструлю з супом. Туди ж виливаємо бульйон.
- Блендером доводимо інгредієнти в каструлі до стану пюре, додаємо сметану, сіль і перець за смаком.
Хочете порадувати своїх близьких і себе чимось оригінальним та смачненьким - в нашій рубриці «Рецепти» ви обов'язково знайдете щось цікавеньке.